Vi ved med sikkerhed, at Danmark har det mest rustfremkaldende klima, og derfor er din bil særligt udsat. Dette gælder også nye/nyere biler, og derfor er en rustbeskyttelse altid vigtig, uanset alder. På sigt kan rust mindske den passive sikkerhed på din bil og en investering i en Dinitrol undervognsbehandling er derfor også en investering i dig og din families sikkerhed

 

Bor du på Falster eller Østlolland, ligger et af de nærmeste Dinitrol Centre i Nykøbing Falster. Her undervognsbehandler vi din bil, når du har tid. Det er nemmest af få tid først og midt på året, da vi har meget travlt om efteråret.

Dinitrol er kendt for den høje kvalitet, der sikres gennem uanmeldte besøg fra Teknologisk Institut. De kontrollerer, at vi lever op til vores egne høje kvalitetskrav. Det kan du også se ved selvsyn, når du ser fotodokumentationen fra Dinitrol-behandlingen af din egen bil igennem her på hjemmesiden.

Vil du sikre din bil maksimalt mod gennemtæring, tilvælger du vores garantiordning, som du kan læse om her på siden eller høre mere om, når du ringer og bestiller tid til undervognsbehandling.

Hos Dinitrol dokumenterer vi altid, at din bil har undergået den omfattende adskillelse af vognbunden, som er vigtigt for at vi kan påføre rustbeskyttelsen på den korrekte måde.

Ved en kvalitets rustbeskyttelse stilles der strenge krav til, hvordan behandlingen bliver udført. I alle Dinitrol Behandlinger efterlever vi tre grundprincipper: Grundigt forarbejde, Blåstemplet kvalitet og 100% bekymringsfrihed.

Vores tre grundprincipper skaber VERDENS BEDSTE RUSTEBESKYTTELSE og klæder din bil på til det danske klima. Det er vores løfte til dig markedets bedste kvalitet og en tryghed ved, at du har gjort en god investering i vedligeholdelsen af din bil.